Configuraties

MONOSLIDE 60 configuratie

Schuif-/stapelwand
Schuif-/stapelwand op basis van thermisch gescheiden aluminiumprofielen voor veelzijdige planningsvrijheid.
Uitvoering
De afzonderlijke vleugels rollen op een looprail individueel over de volledige breedte en ook om hoeken tot in de parkeerruimte. De parkeerruimte kan zich op de plaats van de eerste vleugel, achter een vast element of een muur bevinden.
Bijzonderheden
Eerste element kan als toegangsdeur voor het draaien of schuiven met deurklink en sluitcilinder gerealiseerd worden. Vleugels kunnen over hoeken van 90° tot 180° verschoven worden; ook hoeken naar buiten (180° tot 270°) zijn mogelijk. Segmentinstallaties met bocht tussen elk element laten wijde en nauwe radiussen toe. Compacte parkeerruimte voor een willekeurig aantal vleugels. Slechts een smalle vloerrail die zonder drempel op vloerhoogte verzinkt kan worden. Toch slanke profielaanzichtbreedtes tussen de vleugels. Bepaalde vleugels kunnen ook als windwering geplaatst worde. Inbouw van draai- of kantelvleugels mogelijk. Binnen en buiten in verschillende kleuren leverbaar.
Technische Details
Kogelgelagerde Looprollen met polyamide-ommanteling onderaan. Elementdikte 60 mm, thermische scheiding 25 mm. Dubbele overlapte EPDM-afdichting tussen vleugels.
Beglazing
Isolerende beglazing en vullingen: 20 – 46 mm
Afmetingen
Elementbreedte: max. 1300mm
Elementhoogte: max. 2700 mm
Vleugelgewicht: max. 70kg