Veranda type 2

Pallazzo-Veranda-type-2-aluminium-terrasoverkapping

 

Versterking-type2Versterking veranda type 2

Om bij deze aluminium terrasoverkapping een zo groot mogelijke overspanning mogelijk te maken met zo min mogelijk palen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot. Hierdoor geniet u van meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoet ook dit type Pallazzo veranda aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

 

 

onzichtbare afwateringOnzichtbare afwatering

De Pallazzo veranda’s hebben een onzichtbare afwatering: de hemelwaterafvoer is weggewerkt in de palen. De goot heeft een bladvanger die zorgt voor een goede afvoer van regenwater.

 

 

 

afwerking verandaAfwerking veranda’s

De Pallazzo veranda’s hebben een nette afwerking. De bevestigingen zijn volledig weggewerkt in de constructie. De liggers kunnen worden geplaatst onder een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden. Dit maakt het dak heel flexibel. De hellingshoek kan ter plekke bij uw woning worden bepaald.

 

 

ledverlichtingLed Verlichting

Voor gezelligheid is sfeervolle verlichting natuurlijk onmisbaar. Voor de verlichting van uw Pallazzo veranda of terras worden LED spots gebruikt. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in het verandadak. In de liggers zijn de spots en bedrading weggewerkt. Een groot voordeel van LED verlichting is het lage energieverbruik. Hiermee bespaart u op uw energienota.

 

glasGlas

Het dak van dit veranda type is uit te voeren met glas. Het voordeel van glas is dat er veel lichtinval is in de veranda. Onder dit glas kunt u de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken goed zien. Glas in daken is opgebouwd uit veiligheidsglas om vallend glas tegen te gaan.

 

 

polycarbonaatPolycarbonaat

Het dak van dit veranda type is uit te voeren in polycarbonaat. Het grote voordeel van polycarbonaat is dat het een licht materiaal is en daarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Polycarbonaat (PC) laat 22 tot 82 procent licht door. Dit is afhankelijk van de dikte en uitvoering. De PC dakplaten van Pallazzo hebben een UV-beschermende coating. Deze coating voorkomt vergeling en veroudering van de platen.